Country
Country Malaysia
Flash Fulfillment Bahasa
Malaysia
Country Malaysia
Malaysia
Flash Fulfillment

Flash Fulfillment adalah platform SaaS profesional berdasarkan penyebaran awan di Thailand, boleh menyediakan pelanggan dengan pelbagai tingkat rangkaian gudang di seluruh negara, adalah penyedia perkhidmatan penyumberan luar untuk pergudangan dan penghantaran pihak ketiga yang anda boleh dipercayai.
Dengan bergantung pada kelebihan platform di "pergudangan + logistik + Internet", berkomitmen untuk membina sistem rantaian bekalan yang rata dan cepat, menghubungkan keseluruhan proses industri hulu dan hilir, mewujudkan kolaborasi bersama.
Tidak hanya dapat menyediakan tempat penyimpanan pergudangan untuk e-commerce dan syarikat, tetapi juga menyediakan perkhidmatan sehenti seperti pemeriksaan mutu, pengambilan, pembungkusan, penghantaran, dan koleksi pembayaran. Gudang awan yang cekap dan pintar adalah gudang yang sistematik, cerdas, visualisasi, dan internalisasi. Ia bukan sahaja dapat meningkatkan kecekapan kerja dan kepuasan pelanggan, tetapi juga dapat menjimatkan banyak kos untuk syarikat.
Visi Syarikat
Berkomitmen untuk menyediakan rancangan penyelesaian yang profesional untuk pergudangan dan penghantaran bersepadu dan memberikan ke syarikat e-dagang Asia Tenggara
Misi Pembangunan
Fokus untuk menjadi sokongan kuat bagi syarikat e-dagang Asia Tenggara, bantu syarikat e-dagang Asia Tenggara untuk berkembang pesat
Semangat Syarikat
Tekankan akhlak dan perkhidmatan yang ikhlas
Nilai
Pelanggan pertama, servis dahulu